VKCONSULTING søger Mech. Eng/maskintekniske Master Data konsulenter

Projektansættelse

Vi søger for Haarslev Industries A/S, Master Data konsulenter til virksomhedens Master Data team

Om jobbet:

Haarslev Industries producerer procesudstyr og hele fabriksanlæg til kød- og benmelsindustrien, fiskemelsindustrien samt kommunale og industrielle slambehandlingsanlæg.

Vi søger profiler, der har ingeniør- og maskinteknisk viden indenfor blandt andet elektriske komponenter, pumper og gearmotorer. Haarslev Industries er ved at gennemføre flere optimeringsprojekter baseret på et nyt cloud ERP-system, Dynamics 365.

I samarbejde med ERP-teamet, får du ansvar for klargøring af master data til brug for flere projekter. Stillingen er et vikariat på konsulent basis med forventet afslutning juni 2021.

Dine opgaver og ansvarsområder:

  • Analysere data for tekniske specifikationer på eksisterende produkter i ERP-systemet og gruppere disse til attributter, der entydigt kan beskrive specifikationer
  • Oprette items/emner og produkter i ERP-systemet
  • Udtrække data, ensarte og vedligeholde stamdata skabeloner

Vi forventer:

Du er teknisk uddannet eller har erfaring og viden om tekniske data og produktspecifikationer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Dynamics 365, Dynamics AX eller andre ERP-systemer samt viden om normer og standarder (ISO, DIN). Du har forståelse for håndtering af stamdata og kan skabe struktur og kvalitet i store mængder produkt data.

Du har en relevant maskinteknisk erfaring eller uddannelse – gerne som ingeniør, industritekniker, elektriker eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en international produktionsvirksomhed, og det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk. Du arbejder meget detaljeorienteret og struktureret og trives med selvstændige opgaver.

Vi tilbyder:

En spændende stilling i en udviklingsorienteret virksomhed med mulighed for at præge din stilling og fremtid. Du kommer til at arbejde i et multikulturelt miljø i tæt samarbejde med konstruktion, fremstilling og indkøb samt med interne Dynamics 365 konsulenter. Du skal korrespondere med forskellige afdelinger, hvorfor det er vigtigt, at du er opsøgende, analytisk og lyttende.

Om virksomheden:

Haarslev Industries, www.haarslev.com, is a dedicated process technology company, providing powerful solutions for the benefit of the global environment. We supply complete systems and equipment for the processing of animal by-products, domestic waste, sewage sludge, biofuels and by-products from food and beverage production. Haarslev Group has project and manufacturing sites in Denmark, Spain, Brazil, Germany, Turkey and China, as well as sales- and service locations in Norway, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, India, France and Russia. The Group is one of the leading process technology companies and has approx. 1.200 employees worldwide.

Ansøgningen:

Hvis du ønsker at komme i betragtning til denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send venligst dit CV og en ansøgning til: vkconsulting@vkaren.dk mrk. ”Master Data konsulent”. Vi behandler ansøgningerne løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. For yderligere information, kontakt Marlene Bak på 70 15 20 10.

Rekrutteringsprocessen varetages af VKCONSULTING.

VKCONSULTING tilbyder Rekruttering, Search & Select, Test, Outplacement og Payrolling. Vi er et dansk ejet vikar- og rekrutteringsbureau med 18 års erfaring i markedet. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kundens ønske og behov, er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Se mere på www.vkconsulting.dk    

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 18/04/2021

Lokation: Fyn

Branche: Teknik, IT

Ansøgningsfrist: 19/05/2021

Kontaktperson

Marlene Bak

Rekrutteringschef

E-mail: vkconsulting@vkaren.dk

Luk menu