VKCONSULTING søger montage- og servicekoordinator til KEN Hygiene Systems A/S

Fastansættelse

Søger du en afvekslende hverdag, hvor du i samspil med gode kolleger er med til at gøre en forskel for kunderne? Læs mere her!

Om jobbet:

Du bliver en del af Servicekoordinatorteamet, der varetager kundehenvendelser på telefon og mail. Du vil få et tæt samarbejde med resten af serviceteamet og Customer Service Manageren.

Dine primære opgaver:

  • Ordrebehandling og kundesupport via telefon og mail
  • Vedligeholdelse af database med nye og eksisterende kunder
  • Håndtering og godkendelse af fakturaer i ERP-system
  • Ad hoc administrative opgaver
  • Deltage i vagtordning hver 6. uge aften og weekend

Korrespondance på engelsk med kunder og samarbejdspartnere vil også forekomme.

Vi forventer:

Du har en administrativ baggrund og erfaring fra en lignende udadvendt koordinator eller kundeservicefunktion, hvor du har været bindeled mellem kunder og kolleger. Det er en klar fordel, hvis du har teknisk indsigt eller erfaring fra en tidligere stilling, hvor du har samarbejdet med teknikere. Vi forventer, at du er stærk i planlægning, koordinering og prioritering af opgaver. Du arbejder struktureret, kan håndtere mange opgaver på én gang og er løsningsorienteret. Du er vant til at arbejde med it og har kendskab til et eller flere ERP-systemer. Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk er et must, både mundtligt og skriftligt.

Din profil:

Du trives i en travl hverdag, hvor du i samarbejde med dine kolleger får serviceret kunderne rundt i landet. Du elsker at være på telefonen, er engageret og har et højt service- og energiniveau, der smitter positivt af på dine omgivelser. Du motiveres af at skabe overblik, får opgaverne til at lykkes og har en kvik, opmuntrende og robust facon.

Vi tilbyder:

En spændende og alsidig stilling i en international orienteret virksomhed med en af Danmarks bedste serviceorganisationer. Du indgår i et åbent og humoristisk miljø med frihed og råderum, hvor man ser frem til, at du byder ind med dit engagement og positive personlighed. Du får en grundig oplæring i både opgaver og produkter af dine kolleger i teamet og af firmaets teknikere. Der tilbydes pensions- og sundhedsordning samt kantineordning.

Om virksomheden:

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S er en innovativ virksomhed med over 80 års erfaring inden for udvikling, produktion, salg og servicering af desinficerende opvaskemaskiner, bækkenvaskere og laboratorieopvaskemaskiner samt opvaskemaskiner til storkøkkener og fødevareindustrien. Vi tilbyder et bredt program af standardløsninger og udvikler specialløsninger til individuelle formål.

KEN indtager i dag en ledende position på det skandinaviske marked og har egne salgsselskaber i Sverige og Norge. Størstedelen af produktionen afsættes til vore eksportmarkeder gennem et vidtforgrenet forhandlernet, og ud over samhandel med en række europæiske markeder eksporterer KEN til flere mellemøstlige lande samt til oversøiske markeder som Japan og Australien.

Se mere om KEN Hygiene Systems A/S på www.ken.dk

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via stillingsopslaget. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Line Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 11/03/2022

Lokation: Fyn

Branche: Kontor

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu