VKCONSULTING søger PTA-medarbejder til international virksomhed i Kolding

Fastansættelse

Har du en produktionsteknisk profil med erfaring indenfor svejsning? Så er det måske dig vi søger til PTA-teamet hos TORA A/S.

Om jobbet:

TORA A/S leverer løsninger til metalindustrien indenfor CNC-bearbejdning, montage, tyndpladebearbejdning, kobberskinner, svejsning og overfladebehandling. Som PTA-medarbejder hos TORA A/S bliver du en del af et stærkt fagligt team, der sammen brænder for at optimere og understøtte produktionen.

Arbejdsopgaverne vil primært omfatte:

  • Oprettelse og vedligehold af produktionsruter
  • Gennemgang af styklister til produktion
  • Produktionsmodning af tegninger i samarbejde med produktion og salg
  • Bidrage med optimering af produktionsflow
  • Opfølgning på leverancer

Vi forventer:

Du kan have flere indgangsvinkler til jobbet, men vi ser gerne, at du har erfaring eller interesse indenfor svejsning – du kan fx være uddannet smed/svejser og have læst videre til produktionsteknolog, maskintekniker eller lignende. Det er en fordel hvis du er teknisk uddannet eller har erfaring fra lignende stilling i en produktionsvirksomhed.

Du er IT-minded og har erfaring med ERP-systemer, særligt Microsoft Dynamics NAV, og forstår processen og flowet i virksomheden. Vigtigst er, at du brænder for dine opgaver, besidder et godt overblik og er i stand til at koordinere og planlægge din indsats.

Din profil:

Du fungerer godt i et team af fagligt kompetente kollegaer, har gå-på-mod og er klar til at lære nyt. Som person er du positiv, har godt humør, er opsøgende og nysgerrig. Du trives godt i samarbejdet med andre og løser dine opgaver med høj kvalitet for øje. Du er teknisk funderet, grundig og struktureret i din tilgang til tingene.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en sammentømret PTA-afdeling med reference til produktionschefen. Du vil få kompetent support og opbakning fra de øvrige i afdelingen, der med stor knowhow skaber de bedst mulige løsninger for TORA A/S’ produkter. Der er tale om en fast stilling på 37 timer og virksomheden tilbyder desuden pensionsordning og flekstid.

Om virksomheden:

TORA A/S er stiftet i 1995 og beskæftiger i dag ca. 85 medarbejdere. Som leverandør af løsninger til metalindustrien er virksomhedens kendt for deres værdiskabende partnerskab med deres kunder. I virksomhedens godt 8.000 m2 produktions- og lagerareal indkøbes der hvert år ca. 7.000 tons metal og forbruges 1,5 millioner Kwh grøn strøm. TORA A/S er ISO9001, ISO 14001 og ISO 18001 certificerede, ligesom de også er fødevaregodkendte.

TORA A/S er en 100% danskejet succeshistorie, der bestræber sig på altid at være på forkant med udviklingen. Virksomheden har både fokus på at investere i den nyeste teknologi og på at investere i medarbejderes udvikling via relevant træning og uddannelse.

Som medarbejder ved TORA A/S bliver du en del af en dynamisk virksomhed med et uformelt og kompetent arbejdsmiljø, der leverer kvalitetsprodukter. TORA A/S arbejder ud fra en stærk vækststrategi med vision om at servicere større industrivirksomheder med metalvarer på globalt set konkurrencedygtige priser og vilkår.

Ansøgningen:

VKCONSULTING er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst ansøgning og CV via linket i stillingsopslaget. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Line Dybvald Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 22/08/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion, Jern og metal

Ansøgningsfrist: 19/09/2022

Kontaktperson

Line Dybvad Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu