VKCONSULTING søger Service Project Manager til SH Group A/S afdeling Lindø

Fastansættelse

Har du en ambition om at komme i land fra et job på de syv verdenshave? Er du teknisk dygtig og har erfaring med vedligeholdelse af mekaniske og hydrauliske systemer?

Om jobbet:

Som Service Project Manager bliver du en nøgleperson i serviceafdelingen. Du vil selvstændigt, og i samarbejde med kunderne, produktionen og resten af afdelingen sikre, at projekterne afvikles optimalt. Du kører en effektiv proces fra kundeforespørgsel, over beregning, prissætning og eventuel konstruktion til levering, test og commissioning. Du definerer tidsplaner med kunden, styrer processen i mål og har hele tiden fokus, hands-on og den daglig dialog, der er nødvendigt for et optimalt samarbejde.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for projektledelse fra A til Z
  • Indhente priser fra leverandører og internt på produkter/ydelser i samarbejde med projektassistenter
  • Kalkulation af tilbud vha. beregningsmatrix og budgetopfølgning heraf
  • Udarbejde oplæg til tidsplaner i eksisterende skabeloner
  • Styre levering, test og commissioning
  • Sikre optimal slutfakturering og følge detaljer til dørs med costcontrolling team
  • Samarbejde med engineering-afdeling om større projekter
  • Relations-opbyggelse/pleje med fx inspektører og maskinchefer på skibene
  • Sørge for tillæg af ydelser og servicekøb under projektet
  • Rådgivning og sparring med kunder og kolleger omkring engineering/hydraulik

Vi forventer:

Du er maskinmester, maskintekniker, skibsmontør, mekanisk håndværker eller har anden lignende erfaring det vigtigste er, at du har erfaring fra marine og/eller offshore branchen. Nogle års erfaring som selvstændig/konsulent eller som projektleder på borerig, kan også være en mulighed. Måske har du erfaring og succes med at lede projektplaner, -ressourcer og -økonomi direkte med krævende kunder eller også vil du gerne udvikle dig på det område. Samtidigt med at erfaring fra en matrixorganisation med ansvar for kollegaers ressourceforbrug er en fordel.

Du skal have bred forståelse for engineering, mekanisk design og konstruktion samt hydraulisk udstyr, og erfaring med at arbejde med klassifikationsselskaber inden for offshore/marine. Du arbejder ubesværet i MS Office og kendskab til Dynamics AX er en fordel. Du begår dig godt både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. I forbindelse med visse dokninger og større projekter forventes en vis fleksibilitet ift. at deltage i nødvendigt omfang, også i weekender og på helligdage. Denne fleksibilitet går begge veje, og du vil opleve at du bliver ansat i en organisation, hvor frihed under ansvar er et af vores grundprincipper.

Din profil:

Du er drevet af høj kvalitet og rette løsninger til tiden samt commissioning. Du er struktureret, præcis og sikker i din tilgang til projekterne, hvilket skaber overblik i processen, for dine kollegaer, ledere og kunderne. Du kommunikerer tydeligt både internt og eksternt, og besidder kommercielt tæft i din relationer til kunderne. Du har fokus på at bruge allerede opbygget viden i projekterne og er naturligvis åben for at lære nyt. Du indgår i et team hvor tempo, godt humør og sparring med dine kollegaer værdsættes.

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads i midten af en innovativ og maritim kultur på Lindø, hvor vækst og udvikling præger din hverdag. Du bliver en del af et større team, hvor sammenholdet er godt, man hjælper hinanden for at nå i mål og vejen fra idé til handling er kort. Vi tilbyder et job hvor opgaverne er spændende og varierende og hvor du får mulighed for fagliglig og personlig udvikling. En attraktiv lønpakke der forhandles individuelt. Arbejdet vil primært foregå på vores afdeling Odense Havn/Lindø, men kan også foregå på andre SH Group sites. Der er mulighed for flere rejsedage, hvis man ønsker.

Om virksomheden:

SH Group A/S er en af landets førende virksomheder inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske, mekaniske og elektriske systemløsninger til marine-, offshore-, vind- og industrisektoren. SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og i dag er arbejdsområdet udvidet med især fokus på udstyr og service til offshore industrien. Der beskæftiges mere end 380 kvalificerede medarbejdere fordelt i Svendborg, Lindø, Frederikshavn, København, Stavanger samt Houston og Singapore.

Læs mere om SH Group her.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv som den nye Service Project Manager hos SH Group A/S, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send din ansøgning og CV via linket. Vi kalder løbende til samtaler og ansætter, når det rette match er fundet. Skulle du have spørgsmål er du velkommen til at kontakte Rikke Vojer Kern eller Marlene Bak på tlf. 70152010, alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 26/10/2022

Lokation: Fyn

Branche: Teknik, Ledelse

Ansøgningsfrist: 23/11/2022

Kontaktperson

Rikke Vojer Kern

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu