VKCONSULTING søger teknikere til konstruktion til samarbejdspartnere på Fyn og i Trekantområdet

Vikariat

Da flere af vores samarbejdspartnere på Fyn og i Trekantområdet har travlt, søger VKCONSULTING to teknikere til tegning og konstruktionsopgaver.

Om jobbet:

Der er som udgangspunkt tale om vikariater af 3-6 måneders varighed og ofte med gode muligheder for efterfølgende fastansættelse. Dine opgaver vil primært være baseret på udarbejdelse af teknisk dokumentation og konstruktion i 2D og 3D. Du vil typisk have en bred berøringsflade og varetage diverse produktionstekniske opgaver.

Opgaverne kan omfatte:

  • Konstruktion og tegning i 2D og 3D
  • Udarbejdelse af produktionsstyklister og manualer
  • Oprettelse af varenr., beregning af materiale- og timeforbrug
  • Løbende ajourføring i system og øvrige ad hoc-opgaver
  • Afhængig af stillingen kan maskinkonstruktion & elteknisk arbejde også finde sted

Vi forventer:

Du har nogle års erfaring med lignende opgaver samt en relevant uddannelse som teknisk designer, produktionsteknolog, industritekniker, maskintekniker eller lignende.
Du har grundlæggende en god forståelse for konstruktion og har selvstændigt arbejdet med dokumentation ud fra kundespecifikke løsninger. Du har gode kompetencer indenfor it og gerne erfaring med at arbejde i 2D/3D; gerne Inventor, AutoCAD, SolidWorks eller lignende.

Din profil:

Som person er du motiveret og brænder for det, du laver. Du behersker de gængse discipliner indenfor dit område, er omstillingsparat og kan hurtigt tilpasse dig nye arbejdsgange og processer. Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver, kan tænke ud af boksen og har en proaktiv tilgang til løsninger og deadlines. Det er vigtigt, at du er team orienteret og går efter den bedste resultatløsning i samarbejde med kunden og dine kollegaer.

Vi tilbyder:

Som vikar får du mulighed for at investere i egen udvikling, få flere kompetencer på CV’et samt erfaring med ny branche, kollegaer og netværk. Du kommer i betragtning til spændende vikariater og konsulentstillinger, hvor du bliver en del af professionelle teams og får gode muligheder for en varig stilling. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i et vikariat som dette, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via linket i denne ansøgningsformular. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Line Askær på 70 15 20 10, alle hverdage.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 26/01/2023

Lokation: Fyn, Jylland

Branche: Teknik

Ansøgningsfrist: 23/02/2023

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu