VKAREN.DK søger en VVS-montør til fastansættelse med attraktiv løn

Fastansættelse

Er du på udkig efter en spændende hverdag fyldt med alle former for VVS-opgaver?

Om jobbet:

VKAREN.DK søger en VVS-montør til fastansættelse for virksomhed i Kerteminde Kommune.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære udskiftning og installation af gas-, pille- og oliefyr, nybygning og ombygning af køkken, bad, afløb, varme og generelt VVS-arbejde. Endvidere kan der forekomme arbejdsopgaver inden for ventilations-, energi- og klimaanlæg.

Vi forventer:

Du er faglig uddannet og/eller har relevant erfaring inden for VVS. Da der er tale om en fast stilling, hvor du skal køre ud til mange varierende opgaver, er det vigtigt, at du har prøvet kræfter med flere forskellige VVS-områder.
Det er en forudsætning, at du har kørekort B og kan arbejde selvstændigt. Det er afgørende, at du geografisk bor på Fyn.
Desuden vil det være en fordel, at du har kendskab til generelt blikarbejde, men dette er ikke et krav.

Din profil:

Som person er du engageret, pligtopfyldende og bidrager med en positiv indstilling. Du har en god teknisk indsigt og forståelse. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt og ikke er bange for de mange udfordringer, hverdagen byder på.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en fast stilling med gode vilkår, attraktiv løn og egen bil i en lille virksomhed, der arbejder meget alsidigt inden for VVS. Ansættelsen er med opstart hurtigst mulig, hvorfor vi løbende afholder samtaler.

Ansøgningen:

Passer overstående på dine kvalifikationer, og har det din interesse, så henvend dig venligst til os. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk mrk. ”VVS-montør”. Ved evt. spørgsmål kan henvendelse ske til Michael Brendebjerg på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 01/05/2022

Lokation: Fyn

Branche: Håndværk

Ansøgningsfrist: 03/06/2022

Kontaktperson

Michael Brendebjerg

Direktør

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70 15 20 10

Luk menu