VKAREN.DK Rekruttering søger servicemontører til SH Group A/S i Frederikshavn, Esbjerg, Munkebo, Svendborg & Rødovre

Fastansættelse

Brænder du for maritime serviceopgaver indenfor hydraulik og mekanik? Så er det måske dig vi har brug for på vækstrejsen hos SH Group A/S.

Om jobbet:

SH Group A/S udvikler, producerer og servicerer hydrauliske, mekaniske og elektriske løsninger til marine- og offshore olie & gasindustrien. Grundet øget efterspørgsel på SH Group A/S’ produkter og services, søger vi nu flere nye medarbejdere til det fagligt kompetente serviceteam.

Du bliver en del af virksomhedens serviceafdeling, hvor dine primære arbejdsopgaver vil omfatte servicering, fejlfinding og vedligehold på skibe og borerigge indenfor hydraulik og mekanik. Der vil være mulighed for rejseaktivitet både nationalt og internationalt, hvis dette ønskes.

Vi forventer:

Du kan have flere indgangsvinkler til jobbet, fx i form af en uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker, skibsmontør eller lignende indenfor metalindustrien. Vi forventer, at du i mindre eller større grad har kendskab til entreprenørmaskiner, men du behøver ikke være velbevandret i det maritime miljø. Du skal have erfaring indenfor hydraulik, fx ifm. konstruktion af hydraulikrør, fejlfinding, udskiftning af ventiler mm.

Din profil:

Som person er du positiv og fleksibel på arbejdsopgaver og arbejdstid. Du trives godt i en uforudsigelig, dynamisk hverdag, hvor dine faglige kompetencer kommer i spil. Du besidder en god portion faglig stolthed og et godt overblik, hvorfor du handler løsningsorienteret og ønsker at levere det bedst mulige resultat for kunden sammen med dine kollegaer.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads i hjertet af en innovativ og maritim kultur, hvor vækst og udvikling præger din hverdag. Vejen fra idé til handling er kort, du kommer til at opleve et godt sammenhold, humor og at man samarbejder for fælles mål. Vi sørger for et internt oplæringsforløb tilpasset de kvalifikationer, du allerede har med i bagagen. Du får stor mulighed for faglig og personlig udvikling i samspil med gode, hjælpsomme kollegaer.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer med mødetid som udgangspunkt fra kl. 07.00-15.00 under gode, ordnede forhold. Vi søger dygtige servicemontører i alle vores respektive afdelinger, dvs. Frederikshavn, Esbjerg, Munkebo/Lindø, Svendborg og Rødovre. Der er ingen krav om rejseaktivitet, men hvis du har en eventyrer i maven, er der rig mulighed for at se verden ifm. dok- og værftsophold i fx Sydamerika, Europa eller Afrika. Det er også muligt med rejseaktivitet af mere national karakter via projekter i SH Group A/S’ forskellige afdelinger i Danmark.

Om virksomheden:

SH Group A/S er en af landets førende virksomheder inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske, mekaniske og elektriske systemløsninger til marine-, offshore-, vind- og industrisektoren. SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag mere end 350 kvalificerede medarbejdere.

Læs mere om SH Group her.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv som en del af serviceafdelingen hos SH Group A/S, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send din ansøgning og CV via linket. Vi kalder løbende til samtaler og ansætter, når det rette match er fundet. Skulle du have spørgsmål er du velkommen til at kontakte Line Dybvald Askær på tlf. 70152010, alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 13/01/2023

Lokation: Fyn, Sjælland, Jylland

Branche: Teknik, Jern og metal

Ansøgningsfrist: 10/02/2023

Kontaktperson

Line Dybvad Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu