VKAREN.DK søger en erfaren rengøringsassistent med hygiejnebevis i Assens

Vikariat

Har du tidligere arbejdet som husassistent, rengøringsassistent eller lign? Kan du lide at gøre en synlig forskel for dine kollegaer og føle dig nyttig?

Om jobbet:

Spreder du godt humør, hvorend du kommer og sætter du en ære i det gode kollegaskab? Så er det lige dig, som vi søger!

For Assens Forsyning A/S søger VKAREN.DK en selvstændig rengøringsassistent, som til dels skal hjælpe som husassistent i administrationen, men også som rengøringsassistent på de forskellige genbrugspladser. Der er tale om en måneds vikariat med opstart i uge 42 og med en oplæringsdag i uge 41.

Assens Forsyning A/S har i en tidsbegrænset periode brug for hjælp til rengøring på de forskellige genbrugspladser i Assens kommune. Du skal fast møde på Assens Genbrugsplads, hvor du låner en bil og kører ud til de respektive genbrugspladser, hvor du skal gøre rent i personalebygningerne.
En del af din arbejdsdag vil også være at klargøring af formiddagsmad og frokost i administrationsbygningen, hvorfor et hygiejnebevis er et krav.
Efter oplæringsdagen vil du stå alene med ansvaret for, at opgaverne bliver udført. Du skal derfor trives med selvstændigt arbejde.

Vi forventer:

Du har erfaring med rengøring, og det er et ufravigeligt krav, at du har et hygiejnebevis. Du er omhyggelig og er ærekær overfor dit arbejde, og de opgaver der skal løses. Du motiveres af selvstændigt arbejde, og du trives med at arbejde alene. Generel er du en god kollega, man kan regne med.

Derudover forventer vi:

  • Du trives med at gøre rent og sætter en ære i dit arbejde
  • Du er pligtopfyldende og mødestabil
  • Du har kørekort B.
  • Du kan fremvise en straffeattest
  • Du taler, læser og skriver dansk

Vi tilbyder:

Et vikariat i en virksomhed med et uformelt miljø og ordnede forhold. Du får en god oplæring, og de andre medarbejdere på virksomheden vil glæde sig over den service, du yder.
Løn og tillæg efter gældende overenskomst.

Ansøgningen:

Har ovenstående din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. Send en kort ansøgning og dit cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Rengøring Assens”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 15 20 10 alle hverdage kl. 8.30 -16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 16/09/2022

Lokation: Fyn

Branche: Serviceopgaver

Ansøgningsfrist: 14/10/2022

Kontaktperson

Henrik Nydam

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu