VKAREN.DK søger for kunde i Brøndby kommune køkkenmedhjælpervikarer

Vikariat

Er du frisk køkkenmedhjælpervikar? Og har du erfaring med køkkenopgaver? Så læs med her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger for kunde i Brøndby kommune køkkenmedhjælpervikarer. Som udgangspunkt er der tale om korte vikariater, men for de rette kan perioden blive længerevarende. Opstart er så hurtigt som muligt. Arbejdstiden ligger mellem 07.00-15.00 mandag til fredag, ugentligt antal timer mellem 8 til 16 timer (i perioder kan timetallet øges). På arbejdspladsen bæres skrid hæmmende køkkensko.

Dine arbejdsopgaver:

  • Snitte og skære grøntsager
  • Anrette lune & kolde retter, sandwich og salater
  • Lettere praktiske opgaver som opvask, oprydning og rengøring

Vi forventer:

Det er et krav, at du har erfaring med køkkenopgaver, at du kan arbejde selvstændigt og bevarer dit gode humør og overblik, når tingene går stærkt. Som person er du arbejdsom, positiv af sind og forstår vigtigheden af at nå opgaven til tiden. Du er udadvendt og kan lide at arbejde i et mindre team, hvor I hjælper hinanden og sætter en ære i at løse opgaverne bedst muligt. Du taler dansk og bærer ikke synlige piercinger, da du skal håndtere fødevarer.

Vi tilbyder:

Et spændende vikariat i en virksomhed med ordnede forhold og et godt arbejdsmiljø.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”Køkkenmedhjælpervikar”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sisse Rantsén på 70 15 20 12, alle hverdage mellem kl. 9.00-14.00. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 26/01/2023

Lokation: Sjælland

Branche: Kantine og køkken

Ansøgningsfrist: 23/02/2023

Kontaktperson

Sisse Rantsén

Personalekonsulent

E-mail: jobsjaelland@vkaren.dk

Tlf.: 70152012

Luk menu