VKAREN.DK søger pakkerimedarbejdere til SBS Friction A/S i Svendborg

Vikariat

Er du en holdspiller? Trives du i en stilling hvor tempoet er højt, og hvor du kender dine arbejdsopgaver på forhånd? Så læs med her!

Om jobbet:

For SBS Friction A/S i Svendborg, søger VKAREN.DK erfarne medarbejdere til pakkeriet. Som pakkerimedarbejder hos SBS, vil dine primære opgaver være håndpakning af bremseklodser. Der er flere forskellige pakkelinjer, hvorfor arbejdsopgaverne varierer. Du vil indgå i den daglige drift, hvor du udover at pakke, løbende laver kvalitetskontrol og indtastning i IT-system.

Der er tale om skifteholdsarbejde, hvorfor du skal kunne arbejde både dag, aften og nat. Der er løbende opstart og kan for de rette vare frem til september 2023. Det vil som udgangspunkt ikke være muligt at afholde ferie i juni, juli og august 2023.

Vi forventer:

  • At du er lærenem og fiks på fingrene
  • At du har øje for detaljen og er kvalitetsbevidst
  • At du er fortrolig med IT og ikke har problemer med at anvende det i din dagligdag
  • At du er god til at læse tegninger
  • At du er i fysisk god form, da du står op hele dagen

Vi ser gerne, at du har erfaring med pakkeri- og produktionsarbejde. Hvis du har lettere maskinkendskab, er det også en fordel, men det er ikke et krav. Det er en fordel hvis du har erfaring med skifteholdsarbejde og trives med det.

Du taler, læser og skriver dansk, og kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Du er positiv af sind og sætter en ære i at løse dine opgaver omhyggeligt og effektivt. Som kollega er du loyal og fleksibel, og du er en man kan regne med. Du er en holdspiller, som vægter samarbejde højt.

Vi tilbyder:

Vikariater i en spændende virksomhed, hvor du bliver en del af et engageret og uformelt miljø. Der er på forhånd planlagt et grundigt oplæringsforløb, og løn og øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om virksomheden:

SBS Friction A/S udvikler og producerer bremseklodser til motorcykler, off-roadere, scootere og ATV/UTV samt til specialområder som for eksempel vindmøller. Derudover omfatter produktprogrammet sliddele som bremseskiver, bremsebakker og koblinger. SBS Friction er blandt de førende i verden inden for friktionsteknologi og sponsorerer internationale kørere i WSBK, MXGP og Isle of Man TT. SBS-varemærket er globalt anerkendt og sælges i hele verden gennem mere end 60 distributører. Produkterne afsættes både på OEM- og eftermarkedet. SBS Friction beskæftiger i alt ca. 100 medarbejdere og er en division i SBS Group.

Læs mere om SBS Group på www.sbs-group.dk

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, så send en ansøgning og dit CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Pakkeri SBS”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe på tlf.: 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9-16. Vi holder samtaler og ansætter løbende, så vi opfordrer til at søge hurtigst muligt.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 06/01/2023

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 10/02/2023

Kontaktperson

Clara Wiktoria Dahl

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu