VKAREN.DK søger produktionsmedarbejder til FJ Industries A/S

Vikariat

Har du erfaring fra metalindustrien? Og er du nysgerrig og selvkørende? Så læs mere her!

Om jobbet:

Vi søger for vores kunde FJ Industries A/S dygtige produktionsmedarbejdere til både aften- og nathold med opstart hurtigst muligt. Der er tale om et længerevarende forløb med mulighed for fastansættelse for den rette person.
Dine primære funktion vil være som operatør ved en produktionsmaskine samt kvalitetskontrol af emner. Du vil være tilknyttet bearbejdningsafdelingen.
Der er både brug for hjælp på aftenholdet og på natholdet – husk at synliggøre i din ansøgning, hvad du ønsker.

Arbejdstiderne på aftenholdet er følgende:
Mandag – Onsdag: kl. 14.50 – 00.15
Torsdag: kl. 14.20 – 23.45

Arbejdstiderne på natholdet er følgende:
Mandag – torsdag: kl. 21.50 – 07.15

Vi forventer:

Vi forventer at få en engageret medarbejder, som er nysgerrig og selvkørende. Du er interesseret i at køre en produktion mere eller mindre selvstændigt i det omfang, der måtte være behov for det. Det er underordnet, om du er uddannet industrioperatør, industriteknikker eller lign. – det vigtigste er, at du har den rigtige indstilling og er villig til at lære.

  • Du har erfaring fra metalindustrien
  • Du taler, læser og skriver dansk.
  • Du har et godt kendskab til IT

Din profil:

Vi søger en person, der er struktureret, vedholdende og omhyggelig. Det er dig, der indstiller maskinen, så det sikres, at kunderne får varer af en konstant høj kvalitet. For at sikre kvaliteten er det desuden vigtigt, at du har en udpræget ordenssans og kan bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. Du kan arbejde med frihed under ansvar.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et alsidigt job med mange faglige udfordringer, gode kollegaer og arbejdsforhold. Du vil få en grundig oplæring i de arbejdsinstruktioner, der findes.

Om virksomheden:

FJ Industries A/S was founded in 1943. We are a global supplier of powder metal and cast, machined metal components. Our customers are the automotive, industrial and pharmaceutical industries. We never compromise quality, and we are certified according to the highest automotive standard IATF 16949. FJ Industries A/S is a privately owned company with headquarters in Ferritslev, Denmark and production plants in Denmark, Sweden and China. FJ Industries A/S employs approximately 200 employees worldwide.

Læs mere om FJ Industries på www.fji.dk

Ansøgningen:

Er du motiveret, hører vi gerne fra dig. Al henvendelse skal ske til VKAREN.DK. Send cv og ansøgning til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsmedarbejder FJ”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Henrik Nydam på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 21/09/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 19/10/2022

Kontaktperson

Henrik Nydam

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu