VKAREN.DK søger truckfører til Try&Hire for virksomhed på Østfyn

Try & Hire

Har du truckcertifikat? Har du god forståelse for processer? Så læs med her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger truckfører for virksomhed på Østfyn til nathold i blanderi.

Arbejdsopgaverne omfatter klargøring til blandingsopgaver, blandt andet aflæsning af recepter, afhentning af råvarer, samt klargøring til produktion. Jobbet kan være fysisk krævende. Det er et krav, at du har truckcertifikat, da mange af dine arbejdsopgaver foregår i truck.

Du vil få en varieret arbejdsdag, med en bred vifte af arbejdsopgaver. Herudover vil du skulle beskæftige dig med syremåling, tapning og pumpning af de blandende væsker.
Du kommer til at indgå i et team af 3 personer, som arbejder på 5-dags nathold.

Arbejdstider:

Søndag: 00.30 – 07.00
Mandag til torsdag: 23.00 – 07.00

Vi forventer:

  • At du kan læse recepter
  • At du har god procesforståelse
  • At du er mødestabil
  • At du taler, læser og forstår dansk
  • At du kan fremvise straffeattest

Det er et krav at du:

  • Har gaffeltruckcertifikat (B)
  • Har kørekort (B)

Din profil:

Du har en positiv indstilling til dine arbejdsopgaver og er en mødestabil, selvstændig og fleksibel medarbejder. Du tager ansvar, kan bevare overblikket og du kan prioritere dine opgaver på den rigtige måde.

Det er en klar fordel, at du har erfaring fra en lignende stilling, eller tidligere har beskæftiget dig med fremstilling af fødevarer.
Som kollega er du åben og positiv med et godt humør og engagement.

Vi tilbyder:

Et job i en international virksomhed med gode udviklingsmuligheder. At blive en del af en arbejdsplads, hvor du har mulighed for at arbejde selvstændigt i en dynamisk og innovativ virksomhed, hvor tonen er uformel.

Om virksomheden:

Bliv en del af en international virksomhed, med mere end 400 medarbejdere over hele verden, som producerer og sælger special produkter til mejerier og fødevareproducenter i mere end 40 forskellige lande. Virksomheden co-packer herudover Private Label produkter i forskellig emballage.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i ovenstående, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst en kort ansøgning og dit CV mrk. ”Truckfører Østfyn” til jobfyn@vkaren.dk. Har du spørgsmål, kan du ringe på 70 15 20 10 alle hverdage kl. 09.00-16.00. Vi kalder løbende til samtaler.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 20/12/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 23/01/2023

Kontaktperson

Maria Hemmingsen

Driftschef

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu