VKCONSULTING søger administrative medarbejdere på Fyn og i Trekantområdet

Vikariat

Er du kontoruddannet eller har erfaring fra en lignende stilling? Så læs meget mere om stillingerne her!

Om jobbet:

Da flere af vores samarbejdspartnere på Fyn og i Trekantområdet har travlt, søger VKCONSULTING to administrative medarbejdere. Der er som udgangspunkt tale om vikariater af 3-6 måneders varighed og ofte med gode muligheder for efterfølgende fastansættelse.

Opgaverne kan omfatte:

  • Håndtering af indgående telefonopkald og mails
  • Modtagelse af kunder og gæster i receptionen
  • Klargøring af mødelokaler
  • Ordrebehandling

Vi forventer:

Du er kontoruddannet eller har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft daglig kundekontakt via telefon, mail og personligt. Har du erfaring med mindre bogholderiopgaver er det kun en fordel. Du har flair for IT, herunder Office-pakken. Du har et stort overblik, kan holde mange bolde i luften og har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Din profil:

Du er udadvendt, møder folk med et smil og er kendt for at være serviceminded og hjælpsom af natur. Din måde at arbejde på er præget af struktur og engagement, og du trives i en stilling, hvor du tager ansvar og har en bred kontaktflade, både internt og eksternt. Din tilgang til dine opgaver er fleksibel og løsningsorienteret, og du arbejder selvstændigt og koncentreret med fokus på at give alle en imødekommende og venlig behandling. Du er fleksibel på både mødetider og timeantal, og er frisk på at udvide dit erhvervsnetværk ved arbejde hos flere forskellige virksomheder.

Vi tilbyder:

Som vikar får du mulighed for at investere i egen udvikling, få flere kompetencer på CV’et samt erfaring med ny branche, kollegaer og netværk. Du kommer i betragtning til spændende vikariater og konsulentstillinger, hvor du bliver en del af professionelle teams og får gode muligheder for en varig stilling. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i et vikariat som dette, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via linket i denne ansøgningsformular. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Line Askær på 70 15 20 10, alle hverdage.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 05/12/2022

Lokation: Fyn, Jylland

Branche: Kontor

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu