VKCONSULTING søger økonomimedarbejdere på Fyn og i Trekantområdet

Vikariat

Har du en bred vifte af kompetencer inden for økonomi? Så læs hele stillingsopslaget her!

Om jobbet:

Da flere af vores samarbejdspartnere på Fyn og i Trekantområdet har travlt, søger VKCONSULTING to økonomimedarbejdere med en bred vifte af faglige kompetencer. Der er som udgangspunkt tale om vikariater af 3-6 måneders varighed og ofte med gode muligheder for efterfølgende fastansættelse. Dine opgaver vil primært være baseret på din tidligere erhvervserfaring og kompetencer indenfor de forskellige regnskabsmæssige discipliner.

Opgaverne kan omfatte:

  • Debitor-/kreditorbogholderi
  • Likviditetsanalyse og -rapportering
  • Anlægskartotek
  • Afstemninger
  • Opfølgning på produktionsordrer (fakturering)
  • Medvirke til udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
  • Medvirke til udarbejdelse af forecast og budget
  • Budgetopfølgning og regnskabsanalyse
  • Udarbejdelse af statistikker

Vi forventer:

Vi ønsker en person, som optræder ansvars- og kvalitetsbevidst i forbindelse med udførelse af de stillede opgaver og for hvem, det er en selvfølge at overholde deadlines. Du har forståelse for detaljerne og arbejder struktureret og selvstændigt, samtidig med at du gerne deler din viden med dine kollegaer.

Din profil:

For at opnå succes i stillingen har du en relevant uddannelse indenfor regnskab/økonomi med erfaring fra lignende opgaver. Du arbejder professionelt med Excel og har en god forståelse for it, hvor du ser mulighederne for at udnytte systemets kapacitet. Dine opgaver er meget alsidige og spænder fra fordybelse til udadvendthed, så det er af stor betydning, at du er omstillingsparat og serviceminded.

Vi tilbyder:

Som vikar får du mulighed for at investere i egen udvikling, få flere kompetencer på CV’et samt erfaring med ny branche, kollegaer og netværk. Du kommer i betragtning til spændende vikariater og konsulentstillinger, hvor du bliver en del af professionelle teams og får gode muligheder for en varig stilling. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i et vikariat som dette, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via linket i denne ansøgningsformular. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Line Askær på 70 15 20 10, alle hverdage.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 05/12/2022

Lokation: Fyn, Jylland

Branche: Økonomi og regnskab

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu